Selecteer een pagina

Diensten.

Zo helpen wij u graag verder

Breed professioneel dienstenaanbod
Uw administratie besteedt u graag uit aan een specialist. Dat stelt u in staat u volledig te concentreren op uw kernactiviteiten. Administratiekantoor Jim Kuiper kan u op het gebied van ‘administratie’ alles uit handen nemen. Maar ons dienstenaanbod is aanzienlijk breder dan dat. Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

 

Begeleiding van (startende) ondernemers
Met uw nieuwe onderneming wilt u graag voortvarend en op een weloverwogen manier uit de startblokken schieten. Wij kunnen u assisteren bij het gehele traject, waaronder het opstellen van een ondernemingsplan, het verzorgen van een financieringsaanvraag en advisering bij de aan- of verkoop van een onderneming.

Jaarrekeningen en tussentijdse (kwartaal)overzichten
Wij stellen aan de hand van de financiële administratie de jaarrekeningen en tussentijdse overzichten op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineren wij dit met een voor u passend advies voor uw bedrijf.

Loonadministraties
Het verzorgen van een juiste loonadministratie is een noodzakelijk maar ingewikkeld karwei. Wij kunnen voor u de algehele loonadministratie alsmede de aangiften loonheffingen verzorgen. Daarbij houden wij rekening met de geldende CAO’s en informeren wij u op dit gebied. Tevens kunnen wij arbeidsovereenkomsten voor u opstellen en u op al deze gebieden adviseren.

 

Subsidies
De overheid probeert via diverse subsidies en regelingen het ondernemerschap aantrekkelijker te maken. Echter, door de vele regels ziet u als ondernemer door de bomen haast het bos niet meer. Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van uw mogelijkheden en geven u een passend advies.

Aangiftebiljetten
Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij alle benodigde aangiftebiljetten:
– Inkomstenbelasting
– Vennootschapsbelasting
– Omzetbelasting
– Loonheffingen
– Aangiften intracommunautaire leveringen

Ook kunnen wij uw aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting controleren en verzorgen wij het contact met de Belastingdienst. Verder houden wij uw fiscale mogelijkheden scherp in het oog en adviseren wij u indien noodzakelijk.