Selecteer een pagina

Diensten.

Zo helpen wij u graag verder

Breed professioneel dienstenaanbod
Uw administratie besteedt u graag uit aan een specialist. Dat stelt u in staat u volledig te concentreren op uw kernactiviteiten. Administratiekantoor Jim Kuiper kan u op het gebied van ‘administratie’ alles uit handen nemen. Ons dienstenaanbod is aanzienlijk breder dan dat. Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

 

Begeleiding van (startende) ondernemers
Met uw nieuwe onderneming wilt u graag voortvarend op een weloverwogen manier uit de startblokken schieten. Wij kunnen u assisteren bij het gehele traject, waaronder het opstellen van een ondernemingsplan, het verzorgen van een financieringsaanvraag en advisering bij de aan- of verkoop van een onderneming.

Jaarrekeningen en tussentijdse (kwartaal)overzichten
Wij stellen aan de hand van uw financiële administratie de jaarrekeningen en tussentijdse overzichten op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineren wij dit met een passend advies voor uw bedrijf.

Loonadministraties
Het verzorgen van een juiste loonadministratie is een noodzakelijk maar ingewikkeld karwei. Wij kunnen voor u de algehele loonadministratie alsmede de aangiften loonheffingen verzorgen. Daarbij houden wij rekening met de geldende CAO’s en informeren wij u op dit gebied. Tevens kunnen wij arbeidsovereenkomsten voor u opstellen waardoor u zich volledig kan richten op de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Subsidies
De overheid stelt ondernemingen middels diverse subsidies en regelingen in staat om uw bedrijf te ondersteunen. Uit ervaring blijft dat veel ondernemingen daar hun weg in moeten vinden gezien het complexe aanbod. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn en maatwerk leveren. Een passend advies dat aansluit bij uw bedrijf!

Aangiftebiljetten
Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij alle benodigde aangiftebiljetten:
– Inkomstenbelasting
– Vennootschapsbelasting
– Omzetbelasting
– Loonheffingen
– Aangiften intracommunautaire leveringen

Wij kunnen uw aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting controleren en verzorgen wij het contact met de Belastingdienst. Verder houden wij uw fiscale mogelijkheden scherp in het oog en adviseren wij u indien daar aanleiding toe is. Uiteraard heeft u als klant ten alle tijden inspraak, uw belang is immers ons belang!